sâmbătă, 6 martie 2010

Intors din drum...


Fiecare dintre noi are drumul sau,cateodata apucam pe cai gresite ascultand doar de noi,urand sfatul altora si bazandu-ne doar pe stiinta noastra.
Eu nu sunt genul de om care crede in soarta sau predestinare,nici sa cred in ghinion sau noroc,ci sunt convins ca noi suntem singurii raspunzatori pentru lucrurile care ni se intampla.Totul consta in drumul pe care il alegem sa mergem,cateodata alegerea e simpla bine sau rau,dreapta sau stanga numai judecata noastra stramba vede alb in loc de negru si negru in loc de alb,aici avem nevoie de sfatuitori experimentati trecuti prin vartejul vietii care sa ne indrepte,sa ne lumineze calea .Tot mai multi oameni in zilele de astazi apuca pe drumuri gresite umbla in intuneric,fie din placere,nestiinta sau necredinta si mereu dau vina pentru soarta lor nenorocita ori pe oameni,ori pe Dumnezeu,ori pe horoscop in timp ce numa ei nu sunt de vina...
Adevarat este ca fiecare om are chemarea lui(nu neaparat predestinarea lui),pe care o urmeaza sau poate la fel de bine sa o ignore.Libertatea cel mai mare dar facut de Dumnezeu omului,insa din pacate aceasta libertate de a ne alege drumul se transforma intr-un adevarat blestem pentru unii oameni liberi care devin in cele din urma robii propriilor patimi si lumii acesteia.Ce dar mare ne-a facut Dumnezeu si in loc sa il rasplatim folosindu-ne libertatea mergand pe un drum drept,noi apucam pe drumuri intortocheata care ne duc in intuneric.
Putini sunt cei care au aflat calea si mare binecuvantare peste ei s-a coborat,dar greu este mai apoi sa mergi pe calea aceasta.Sa ne trezim din somnul constiintei noastre, sa vedem intunericul ce ne inconjoara si sa apucam drumul luminii singurul drum care duce la Adevar,Viata si Lumina.

2 comentarii:

Geeoo spunea...

Doamne ajuta! Foarte adevarate si frumoase cuvinte...pot spune ca unele mi-au intors cutitul in rana...Oare cati dintre noi mai au curajul sa-si dea viata pt Hristos si pt semeni? Oare cati dintre noi mai raspunde la chemarea tainica a lui Hristos?...Doamne ajuta-ne milostivindu-te spre noi si spre robul tau George! Amin. Sa fi bine George si flacara inimii tale sa fie aprinsa de cerescul DOR!!!

Dimi spunea...

sa speram sa ne trezim si sa vedem lumina cu adevarat

toate cele bune!:)